De Witloofstappers| Walking since 2009

De Witloofstappers en -trappers houden van reizen !

1. BUSREIZEN

In 2018 kunnen de leden driemaal ergens elders in België gaan stappen met de bus. De eerste busreis gaat richting Brakel op zondag 29 april 2018. De tweede busreis brengt ons naar Deinze op zondag 3 juni 2018, terwijl we de derde busreis ondernemen op zondag 18 november 2018 richting Buggenhout.

Er wordt meestal ook gezorgd voor een alternatief om te bezoeken. Voor zij die dat willen wordt er bij aankomst samen op restaurant gegaan.

De normale eigen bijdrage om deel te nemen aan de busreis is €10. Trouwe wandelaars kunnen volle spaarkaarten inzetten.


2. WANDELWEEKEND

Eénmaal per jaar gaan De Witloofstappers samen enkele dagen op hotel om er te stappen, te stappen, nog wat te stappen, wat lol te maken en gezellig samen te eten.

In 2016 trokken we bijvoorbeeld in juni naar hartje Belgisch Limburg en logeerden we in leuk hotel van waaruit we verschillende Limburgse natuurgebieden bewandelden. In 2017 vertrokken we opnieuw op wandelweekend met als bestemming Houffalize.

In 2018 gaat het richting Oostende waar we van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni de kust onveilig willen maken. Meer informatie volgt via het clubblad en de nieuwsflashes.

3. FIETSWEEKEND

Eénmaal per jaar zijn voor meerdere dagen samen naar het buitenland om te fietsen. We logeren steeds in een fietsvriendelijk hotel met maximaal haalbare luxe tegen aanvaardbare prijzen.

Voor het fietsweekend 2017 trokken De Witlooftrappers naar De Moezel.

De bestemming voor 2018 staat nog niet vast, de datum wél: van donderdag 17 mei tot en met zondag 20 mei.

Onze Sponsors


GPS4RENT
Garage Poels
Europizzeria
ZK Vanhoof
Kaapse Wijnen
Outdoorjackets.be
Coiffure Eddy
T Smoske

Copyright 2009-2016 by De Witloofstappers. All Rights Reserved.