De Witloofstappers| Walking since 2009

Het primaire doel van onze club is de deelname aan de georganiseerde wandelsport.

1. De Witloofstappers zijn lid van de Vlaamse Wandelsportfederatie Wandelsport Vlaanderen VZW.
Bijna elke dag zijn er wandeltochten die door de aangesloten clubs georganiseerd worden. Het fijne aan de georganiseerde wandelsport is dat je die dag zeker bent van een ruime keuze aan aangename wandeltochten (verschillende afstanden) met regelmatig rustposten en een goede catering onderweg én startmogelijkheden van s morgens vroeg (meestal vanaf 07.00 uur) tot in de namiddag (starten meestal tot 15.00 uur). In Vlaanderen worden zo jaarlijks meer dan 2.000 tochten georganiseerd. De volledige kalender kan je in boekvorm krijgen, maar kan je ook integraal raadplegen via Walkinginbelgium.

Je kan ook alle wandeltochten en deze van andere federaties raadplegen via de app Wandeltochten in de google play store.


2. We organiseren ook onze eigen wandeltochten.
Kenmerkend voor onze wandeltochten is dat we je prachtige wandeltochten en natuur, natuur en nog eens natuur serveren. Daarnaast hebben we uitstekende startzalen en rustposten en kan je genieten van een uitgebreide catering onderweg (broodjes, stukken taart, pannenkoeken, pensen, hamburgers,..)
- Winterwandeltocht vanuit Sporthal BERG (Kampenhout) Torfbroeklaan op ZONDAG 18 FEBRUARI 2018 (zie informatie op de homepagina) ;
- Zomertocht vanuit Sporthal KAMPENHOUT, Zeypestraat 26, 1910 Kampenhout op ZONDAG 26 AUGUSTUS 2018.


3. Maar we wandelen ook op regelmatige tijdstippen met de club zelf in en rond Kampenhout.

DONDERDAGAVONDWANDELTOCHTEN ZOMERREEKS
In de maanden april, mei, juni, juli en augstus zijn we tweewekelijks donderdagavond op stap vanaf 19.30 uur. We stappen anderhalf uurtje aan een snelheid van ongeveer 4,2 km/ uur en proberen nadien er nog eens het glas op te heffen. (Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")

VRIJDAGMIDDAGWANDELTOCHTEN ZOMERREEKS
Gans het jaar door zijn we elke vrijdagmiddag op stap vanaf 13.00uur. We stappen anderhalf uurtje (of iets meer) aan een snelheid van ongeveer 3,5 km/ uur en proberen nadien er nog eens het glas op te heffen. (Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")

DONDERDAGAVONDWANDELTOCHTEN WINTERREEKS
In de wintermaanden wandelen we ook regelmatig op donderdagavond. Kenmerkend is dat we in den donker wandelen ! Best dus reflecterend materiaal meebrengen !. We stappen ook stevig door als het kan. ((Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")


4. We gaan ook ieder jaar op wandelvakantie. Meer informatie via de pagina REIZEN.

NIEUW in 2018 is dat we ook een tweedaagse trektocht met tent en rugzak organiseren door het natuurpark Hoge Kempen (meer informatie op het jaaroverzicht). Dit is bedoeld voor geoefende wandelaars (72 km. op twee wandeldagen).

5. NIEUW in 2018 is dat we een wandelééndaagse organiseren voor de gezapige wandelaar. +/- 22 km. van de Chartreuzeberg (Holsbeek) naar het kasteeel van Horst (en terug). Meer informatie via het jaaroverzicht.

Onze Sponsors


GPS4RENT
Garage Poels
Europizzeria
ZK Vanhoof
Kaapse Wijnen
Outdoorjackets.be
Coiffure Eddy
T Smoske

Copyright 2009-2016 by De Witloofstappers. All Rights Reserved.