De Witloofstappers| Walking since 2009

Het primaire doel van onze club is de deelname aan de georganiseerde wandelsport.

1. De Witloofstappers zijn lid van de Vlaamse Wandelsportfederatie Wandelsport Vlaanderen VZW.
Bijna elke dag zijn er wandeltochten die door de aangesloten clubs georganiseerd worden. Het fijne aan de georganiseerde wandelsport is dat je die dag zeker bent van een ruime keuze aan aangename wandeltochten (verschillende afstanden) met regelmatig rustposten en een goede catering onderweg én startmogelijkheden van s morgens vroeg (meestal vanaf 07.00 uur) tot in de namiddag (starten meestal tot 15.00 uur). In Vlaanderen worden zo jaarlijks meer dan 2.000 tochten georganiseerd. De volledige kalender kan je in boekvorm krijgen, maar kan je ook integraal raadplegen via Walkinginbelgium.

Je kan ook alle wandeltochten en deze van andere federaties raadplegen via de app Wandeltochten in de google play store.


2. We organiseren ook onze eigen wandeltochten.
Kenmerkend voor onze wandeltochten is dat we je prachtige wandeltochten en natuur, natuur en nog eens natuur serveren. Daarnaast hebben we uitstekende startzalen en rustposten en kan je genieten van een uitgebreide catering onderweg (broodjes, stukken taart, pannenkoeken, pensen, hamburgers,..)
- Winterwandeltocht vanuit Sporthal BERG (Kampenhout) Torfbroeklaan op ZONDAG 19 FEBRUARI 2017
- Zomertocht vanuit Sporthal KAMPENHOUT, Zeypestraat 26, 1910 Kampenhout op ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017 (zie informatie op de homepagina)


3. Maar we wandelen ook op regelmatige tijdstippen met de club zelf in en rond Kampenhout.

DONDERDAGAVONDWANDELTOCHTEN ZOMERREEKS
In de maanden april, mei, juni, juli en augstus zijn we elke donderdagavond op stap vanaf 19.30 uur. We stappen anderhalf uurtje aan een snelheid van ongeveer 4,2 km/ uur en proberen nadien er nog eens het glas op te heffen. (Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")

VRIJDAGMIDDAGWANDELTOCHTEN ZOMERREEKS
In de maanden mei, juni, juli, augstus en september zijn we elke vrijdagmiddag op stap vanaf 13.00uur. We stappen anderhalf uurtje (of iets meer) aan een snelheid van ongeveer 3,5 km/ uur en proberen nadien er nog eens het glas op te heffen. (Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")

DONDERDAGAVONDWANDELTOCHTEN WINTERREEKS
In de wintermaanden wandelen we ook regelmatig op donderdagavond. Kenmerkend is dat we in den donker wandelen ! Best dus reflecterend materiaal meebrengen !. We stappen ook stevig door als het kan. ((Alle informatie op het jaaroverzicht onder "Over ons")


4. Tot slot gaan we ieder jaar op wandelvakantie. Meer informatie via de pagina REIZEN.

Onze Sponsors


GPS4RENT
Garage Poels
Europizzeria
ZK Vanhoof
Kaapse Wijnen
Outdoorjackets.be
Coiffure Eddy
T Smoske

Copyright 2009-2016 by De Witloofstappers. All Rights Reserved.