Foto's

Denken jullie soms nog wel eens terug aan de zomertocht van augustus? Of aan het laatste ledenfeest of nieuwjaarsreceptie? Hebben jullie wel eens zin om die foto’s nog eens te bekijken? De enige manier tot nu toe is om op de Facebookgroep van de Witloofstappers en -trappers terug te gaan naar de foto’s en ze te gaan opzoeken. Misschien vind je dit wel wat omslachtig. Misschien ook niet. Maar dan heb ik toch goed nieuws. Vanaf heden zullen alle foto’s die gemaakt worden, op Flickr gezet worden.

Foto’s die genomen worden op alle evenementen van de Witloofstappers en -trappers, zullen elk in een album gezet worden, met benaming van het evenement: bv zomertocht, ledenfeest, daguitstap naar ginder of naar daar, en zo verder. Zo krijg je een mooi overzicht, gerangschikt op datum of onderwerp.

Je kan de foto’s dan vinden op Flickr via deze link: www.flickr.com/photos/witloofstappers. Momenteel zijn er al een flink aantal foto’s op terug te vinden.

Flickr is misschien wel een rare naam in het Nederlands. Het komt echter van het het engelse woord “the flics”, hetgeen straattaal is voor de cinema en voor films en video’s.